Garanti giver tryghed for kunderne​

​Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.

Når du vælger en håndværker, der er medlem af Byg Garanti, sikrer du dig samtidig Byg Garanti’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

Det gælder uanset, om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. Garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

Dækker udgifter op til 100.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til Byg Garanti’s Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum, som du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Vi er medlem af​:

​Gælder ved alt arbejde

​Det er Dansk Byggeri, der står bag Byg Garanti ordningen. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et medlem af Dansk Byggeri, også hvis håndværkeren lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side! Få dit projekt udført professionelt under Dansk Byggeri’s garantiordning.

er du interesseret?

Kloakmester og entreprenør
med garanti for veludført arbejde

Vi har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise. 

Få et uforpligende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver, som bl.a. delentrepriser.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til bo@hansenaps.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS

CVR​: 26241588

Muldhøjvej 10, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning