Kloakarbejde af autoriseret kloakmester​

​Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS er autoriserede kloakmestre igennem 25 år, og udfører alle former for kloakarbejde.Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi således udføre arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.


Vi løser naturligvis også mindre opgaver som rensning af kloakanlæg og tv-inspektioner for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet. Vi er omfattet af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol og medlem af Dansk Byggeri. Det betyder, at vores arbejde overholder gældende regler, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning. Kontakt os for at høre mere om vores kloakservice.

Har du problemer med din kloak​? Brug altid en aut. kloakmester

Hvad enten der er tale om en renovation, eller om et helt nyt kloakanlæg, så er vi en samarbejdspartner, der skaber stor tilfredshed hos indenfor alt arbejde med kloak. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder og derfor er villige til at levere resultater, der altid er omfattet af garanti, i højeste kvalitetsniveau og er til fordelagtige priser. Når du vælger os som samarbejdspartner, får du en kloakpartner, der kan sikre dig, at du får mest muligt ud af dine investeringer. Vi er derfor den rette samarbejdspartner at kontakte, hvis du ønsker en god behandling, den rette vejledning og fordelagtige priser på godt kloakarbejde.​

Kontakt vores kloakmester og hør mere om vores arbejde med kloak

Vi har stor erfaring fra blandt andet København, Storkøbenhavn og Valby, og med kendskab til de lokale forhold er vi de rette at kontakte, hvis du kommer fra dette område. Vores erfaring, samt viljen til at investere i markedets bedste og mest moderne teknologi, har gjort os til store eksperter indenfor kloak.

Det er vores ønske og ambition, at det skal kunne betale sig for vores kunder at anvende vores services og derfor er vi villige til at tilbyde et særdeles højt kvalitetsniveau til fordelagtige priser.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

er du interesseret?

Kloakmester og entreprenør
med garanti for veludført arbejde

Vi har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise. 

Få et uforpligende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver, som bl.a. delentrepriser.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til bo@hansenaps.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS

CVR​: 26241588

Muldhøjvej 10, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning