Fugtsikring

​Vi har arbejdet med fugtsikring i mange år og kan derfor undgå mange uforudsete problemer før de opstår, når vi udfører vores arbejde. Når du lader os klare arbejdet, får du et resultat, der er omfattet af BYG garanti, som er i højeste kvalitetsniveau og til fordelagtige priser.

Har du behov for fugtsikring?

Vi ser gerne, at du betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan sikre dig, at du får mest muligt ud af din investering og et resultat som altid lever op til dine forventninger og behov.​​

Kontakt os og hør mere om fugtsikring

​De seneste års stadigt intensiverende skybrud har betydet, at vi har klaret mange opgaver indenfor fugtsikring. Det har også betydet, at vi har udviklet en hurtig og effektiv arbejdsgang, og løsninger der sikrer dig på bedst mulige måde. Hvis du derfor står og skal bruge fugtsikring, så står vi parat med vores ekspertviden. Vi kan hjælpe dig med den mest optimale løsning, så du ender med det bedste resultat. En fugtsikring skulle nemlig gerne holde nu og i fremtiden.

Vi ser frem til at høre fra dig, og sikre dit hus eller din bygning.

er du interesseret?

Kloakmester og entreprenør
med garanti for veludført arbejde

Vi har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise. 

Få et uforpligende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver, som bl.a. delentrepriser.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til bo@hansenaps.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS

CVR​: 26241588

Muldhøjvej 10, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning