30 års erfaring med entreprenørarbejde

Vi har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise.

Vores typiske kunder er virksomheder, grundejerforeninger, andelsforeninger, boligselskaber, den offentlige sektor og private husstande på Sjælland. Vores kernekompetence er gårdsaneringer; kloakarbejde; fugtsikring og dræn; anlæg af veje, haver, terasser og p-plads; brolægning og gravearbejde fx udgravning til søer og kabler samt udgravning af kældre. Se mere under opgaver.

Kundetilfredshed i fokus

Vi lægger vægt på tilfredse kunder. Vi ser det, som den bedste indikator for succes. Det sikrer vi gennem en god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, der altid har den optimale løsning som mål. I forbindelse med opgaver rådgiver vi gerne om fx myndighedskrav, materialevalg, vedligeholdelse mv. og skræddersyer naturligvis løsninger til individuelle behov og ønsker.​

​Vi er desuden omfattet af Byggeriets Kvalitetskontrol, der sikrer at gældende regler og standarder overholdes. Vi afleverer altid arbejdet med en udførlig drift- og vedligeholdelsesbeskrivelse.

Garanti og sikkerhed

Som medlem af Dansk Byggeri er vores kunder omfattet af Dansk Byggeri’s Byg Garantiordning, der giver ekstra sikkerhed for kunderne. Læs mere under garanti. Firmaet ejes og ledes af Bo Hansen, der er autoriseret kloakmester og bygningsingeniør med mere end 30 års erfaring i byggebranchen.

er du interesseret?

Kloakmester og entreprenør
med garanti for veludført arbejde

Vi har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise. 

Få et uforpligende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver, som bl.a. delentrepriser.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til bo@hansenaps.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS

CVR​: 26241588

Muldhøjvej 10, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning