Dræn

Hvis du søger efter et firma der kan ordne eller vedligeholde jeres dræn, så har du igennem os fundet den rette samarbejdspartner at kontakte. Vi har en bred og god erfaring med drænarbejde og klarer selv mere komplicerede opgaver hurtigt og effektivt, uden at det går ud over kvaliteten.

Vi tilbyder professionelle dræn

​At vi klarer arbejdet på kortest mulige tid, afspejler sig i vores fordelagtige priser. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god behandling, høj service og et professionelt stykke arbejde i dit dræn.

Vi udfører alle former for dræn – både omfangsdræn, stikdræn og et indvendigt dræn. Har du problemer med grundvandet kan en drænløsning være det helt rigtige.

Kontakt os og hør mere om dræn

Vi har alle årerne satset på kvalitet og med viljen til at yde det ekstra der skal til, for at levere arbejde der altid lever op til vores kunders forventninger og ønsker. Vi har lavet mange forskellige drænløsninger både i almindelige parcelhuse og større boligforeninger, og står derfor parat med vores ekspertviden, hvis du har brug for hjælp med dræn.

Det er fordi vi bygger vores succes på kvalitet og tilfredse kunder, at vi er villige til at tilbyde så gode priser på vores kvalitetsarbejde. Du kan betragte os som en stærk sparringspartner, der kan sikre dig, at du får mest muligt for dine penge, og et resultat der holder nu og og på sigt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

er du interesseret?

Kloakmester og entreprenør
med garanti for veludført arbejde

​Vi har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS

Muldhøjvej 10, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

phone Telefon: 4020 1593

mail  E-mail: bo@hansenaps.dk

CVR-nummer: 26241588

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.