Fundamenter

​Vi leverer en grundig rådgivning før arbejdet påbegyndes og garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det arbejde, vi udfører.

Vi opbygger fundamenter til alle former for bygninger

​Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset. Derfor er det afgørende, at arbejdet udføres professionelt. Vi har lavet fundamenter for flere kunder både til garager, udstuer, parcelhuse, rækkehuse og andre mere specielle opgaver.

Kompetent entreprenørvirksomhed

​Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus. Har jeres hus fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament eller er der fare for, at det sætter sig, tilbyder vi at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Det er et arbejde, der kræver den høje fagkundskab, som vi står for.

Savner du loftshøjde i kælderen, så udfører vi også understøbning af eksisterende fundamenter. Samtidig med at du får mere loftshøjde er der også mulighed for at isolere terrændækket yderligere og lave tiltag til radonspærre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

er du interesseret?

Kloakmester og entreprenør
med garanti for veludført arbejde

Vi har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise. 

Få et uforpligende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver, som bl.a. delentrepriser.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til bo@hansenaps.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS

CVR​: 26241588

Muldhøjvej 10, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning