​Gårdsaneringer

​Vi går op i godt håndværk og veludført arbejde og da vi bygger vores succes på tilfredse kunder, så er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at det arbejde vi leverer altid lever op til dine behov og forventninger.

God og sikker gårdsanering

​Med stor erfaring og viljen til at yde det ekstra der skal til, uanset opgavens størrelse og karakter, er vi eksperter indenfor gårdsangeringer.

Det er vores ønske og ambition, at et samarbejde med os skal kunne betale sig for vores kunder og derfor er vi villige til at tilbyde fordelagtige priser på vores professionelle arbejde.

Kontakt os for den rette gårdsanering

​Vores erfaring betyder, at vi klarer arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten, og igennem vores veludført arbejde øger og sikrer vi værdien af dine investeringer.

Med utallige vellykkede projekter bag os, blandt andet i København, Storkøbenhavn og Valby, oplever vi at kunder henvender sig fra store dele af landet for at nyde godt af vores høje service og ekspertise.

Vi ser frem til at høre fra dig også.​

er du interesseret?

Kloakmester og entreprenør
med garanti for veludført arbejde

Vi har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise. 

Få et uforpligende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver, som bl.a. delentrepriser.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til bo@hansenaps.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS

CVR​: 26241588

Muldhøjvej 10, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning