​Gårdsaneringer

​Vi går op i godt håndværk og veludført arbejde og da vi bygger vores succes på tilfredse kunder, så er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at det arbejde vi leverer altid lever op til dine behov og forventninger.

God og sikker gårdsanering

​Med stor erfaring og viljen til at yde det ekstra der skal til, uanset opgavens størrelse og karakter, er vi eksperter indenfor gårdsangeringer.

Det er vores ønske og ambition, at et samarbejde med os skal kunne betale sig for vores kunder og derfor er vi villige til at tilbyde fordelagtige priser på vores professionelle arbejde.

Kontakt os for den rette gårdsanering

​Vores erfaring betyder, at vi klarer arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten, og igennem vores veludført arbejde øger og sikrer vi værdien af dine investeringer.

Med utallige vellykkede projekter bag os, blandt andet i København, Storkøbenhavn og Valby, oplever vi at kunder henvender sig fra store dele af landet for at nyde godt af vores høje service og ekspertise.

Vi ser frem til at høre fra dig også.​

er du interesseret?

Kloakmester og entreprenør
med garanti for veludført arbejde

​Vi har mere end 30 års erfaring på bagen med udførelse af entreprenørarbejde. Vi arbejder primært med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS

Muldhøjvej 10, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

phone Telefon: 4020 1593

mail  E-mail: bo@hansenaps.dk

CVR-nummer: 26241588

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.